Vacature groepsleerkrachten

Voor onze basisscholen in Brabant en Zeeland zoeken wij:

Groepsleerkrachten (0,5-1,0 FTE)

Vanuit de Fitrah (natuurlijke aanleg) van het kind voeg jij mooie (levens)lessen toe om je leerlingen voor te bereiden op een goede toekomst. Inspireer jij ze om het beste uit zichzelf te halen?

Jouw impact op onze leerlingen

Dit is nog eens een mooie uitdaging: samen bouwen aan de toekomst van de kinderen. Jij speelt een belangrijke rol hierin. Je maakt lessen begrijpelijk en leuk, waardoor je leerlingen plezier hebben in de klas. Voor jou is lesgeven niet alleen kennis overdragen, maar ook de kinderen helpen voor te bereiden op het voortgezet onderwijs. Jij:

  • Biedt inspirerend, enthousiasmerend en uitdagend onderwijs aan de leerlingen
  • Helpt de leerlingen zich te versterken in hun gevoel van eigenwaarde, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en positief-kritische houding
  • Stimuleert de leerlingen hun talenten te ontdekken en er iets mee te doen

Ons aanbod

Je komt terecht in een gemêleerd team, waarin we samen de uitdaging aangaan om te bouwen aan de toekomst van onze leerlingen. Ons doel is om al onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. We bieden je veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Ook krijg je:

  • Een salaris op basis van de cao PO tussen de €3.001 en €4.573 (schaal LB)
  • Vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • De kans om samen met je collega’s ons onderwijs steeds verder te verbeteren

Jouw achtergrond

Jij wordt enthousiast van het lesgeven aan de jongste doelgroepen in onze samenleving. Met humor, positieve energie en een flinke dosis aan flexibiliteit motiveer je je leerlingen voor alles wat er te leren valt.  Verder heb je:

  • Een PABO-diploma (ook als zij-instromer ben je welkom)
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, in gesprek en op papier
  • Al wat kennis en/of ervaring met ‘Passend onderwijs’ en bijbehorende zorg

Stichting Islamitisch Primair Onderwijs

Stichting Islamitisch Primair Onderwijs (SIPO) is een groeiend schoolbestuur in de regio Zuid-West Nederland. Onze nieuwe basisscholen in Vlissingen en Oosterhout maken samen met de 4 scholen – Aboe El-Chayr in Tilburg, El-Feth in Bergen op Zoom, Okba Ibnoe Nafi in Breda en Aïsha in Roosendaal – onderdeel uit van SIPO. De 4 scholen die al bestaan geven kwalitatief onderwijs aan zo’n 1100 leerlingen. We werken vanuit onze kernwaarden Ihsaan, respect, rechtvaardigheid en naastenliefde waarbij we onze leerlingen stimuleren om het beste uit zichzelf te halen voor een succesvolle toekomst binnen de Nederlandse samenleving.

 

Voel je welkom!

Wil jij ons helpen een van onze scholen sterk neer te zetten? Solliciteer dan direct door je motivatie en CV te mailen (graag met vermelding van de gewenste locatie) naar Seda Özkan (HR-Adviseur) via s.ozkan@sipobreda.nl.

Navigeer snel naar:

Schoolgids

Informatiepagina van onze school

Schoolkalender

Hier vindt u alle belangrijke data van onze school

Aanmelden

Hier kunt u uw kind aanmelden voor onze school

Nieuws

Voor het laatste nieuws gaat u naar deze pagina

Contact

Contactpagina van onze school